zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
Mrazem sušené maliny, brusinky a pekany na tmavé Madagascar čokoládě 67% cocoa.
Co je to lyofilizované ovoce? Je sušené hlubokým mrazem a následně šetrně ohříváno. Z plodů tak odchází přebytečná kapalina, ale zachovávají si veškeré cenné vitaminy a minerály. A navíc jim zůstává i jejich krásná svěží barva, proto vypadá mnohem lépe než klasicky sušené ovoce, které navíc musí být často ošetřeno konzervanty. Krása a zdraví bez chemie.
Naše tmavé tabulky vyrábíme ze „Single Origin“ čokolády Madagascar 67 % cocoa.
Tato čokoláda vás okouzlí výraznou, ale příjemně zaoblenou chutí. Z temně rudé půdy ostrova Madagascar získává přirozený nádech exotického dřeva, ovoce a koření. Madagascar je často nazýván rájem kakaa a vanilky. A 67 procent je přesně tolik, aby intenzivní chuť kakaa souzněla se sladkým ovocem a křupavými oříšky.
Vyrobeno ručně v čokoládové manufaktuře v srdci Prahy. S láskou.
O LE CHOCOLAT
Jsme česká rodinná firma a prodáváme a vyrábíme kvalitní čokoládu. V čokoládové manufaktuře v srdci Prahy odlévá náš čokolatiér ručně do forem prvotřídní čokoládu a zdobí ji oříšky a ovocem. Proč ručně? Tabulku kvalitní čokolády si nejlépe vychutnáme, když je co nejtenčí. Pak se tak krásně rozplývá na jazyku… Ingredience jsou ale nejlepší co největší. Ať je do čeho kousnout! A toto žádný stroj nedokáže…
SINGLE ORIGIN. Čokolády s puncem kvality.
Na jejich výrobu byly použity kakaové boby z jedné pěstitelské oblasti. Původ kakaových bobů se pak označuje na tabulce. Takové označení je dobrým vodítkem o kvalitě čokolády. Znamená, že původ bobů je jasně dohledatelný až k samotnému pěstiteli. Výrobce zpravidla takto zdůrazňuje, že původ je ten nejlepší (Ekvádor, Madagascar, Venezuela). Chuť Single Origin čokolád se může rok od roku lišit. Podobně jako u vína z jednoho vinohradu je každý ročník trochu jiný.
Obsah kakaa v čokoládě: min. 67,4%. Složení: tmavá čokoláda Madagascar (kakaová hmota Madagascar, cukr, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, aroma: přírodní vanilka), maliny lyofilizované 5%, PEKANY 10%, sušené brusinky (5% - brusinky, cukr, bezink. koncentrát, slunečnic. olej, kyselina citronová)
Skladujte v suchu a chladu.
Naše čokolády si vychutnáte nejlépe co nejčerstvější. Proto uvádíme trvanlivost pouze 6-9 měsíců ode dne výroby. Máte čokoládu "pouze" s 6 měsíci trvanlivosti? Právě jsme ji pro vás vyrobili.
Vyrobeno v ČR.
Energetická hodnota | 2350kj / 562 kcal |
Tuky | 40,9 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 20,8 |
Sacharidy | 35,4 |
z toho cukry | 30,2 |
Bílkoviny | 7,6 |
Sůl | 0,02 |
TATO ČOKOLÁDA PODPORUJE PĚSTITELE KAKAA
Kakaové boby, ze kterých se naše čokoláda vyrábí, jsou pořízeny přes co nejméně mezičlánků přímo od skupin pěstitelů. Tuto cestu volíme záměrně pro to, aby si pěstitelé vydělali více finančních prostředků za své plodiny a zlepšili tak svou životní úroveň.
Z každého balení naší čokolády, které zakoupíte, je část finančních prostředků investována do kurzů a nástrojů pro pěstitele. Pěstitelé se učí, jak se starat o své stromy a jejich plodiny, aby přinášely tu nejlepší chuť.
TATO ČOKOLÁDA PODPORUJE ŽENY V ZEMĚDĚLSTVÍ
Část finančních prostředků z naší čokolády je investována do kurzů určených speciálně pro ženy-pěstitelky v západní Africe. Tyto programy podporují ženy v zemědělství a mění jejich podnikatelské sny v realitu. Ženy se tak stávají úspěšnými pěstitelkami, které jsou nezávislé a mohou lépe finančně zajistit své rodiny.
Perfektní Le Chocolat čokoláda tmavá s malinami, brusinkami a pekany 110g od výrobce Le Chocolat - tento artikl objednávejte za perfektní cenu 169,00 Kč. Vybírejte to nejlepší u nás. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.